Foksijev sladoled

Foksijev sladoled
Ali ste vedeli, da imam tudi svoj sladoled?! Tako sem ponosen, da smo skupaj z Ljubljanskimi mlekarnimi na poličke trgovin poslali še en lisjaško obarvan izdelek, ki nosi moje ime.

Moj novi sladoled je primeren za sladokusce vseh starosti! Je ''najboljši, najbolj prijazen, najbolj razigran in najbolj lisjaški sladoled'' vseh časov! Skrivnost Foksijevega sladoleda je v njegovem zmagovalni receptu: ščepec vanilje, kakavov preliv in cela gora športnega duha! Sladoled je primeren za odrasle in otroke, vse ljubitelje športa in tiste, ki se radi sladkajo medtem, ko spremljajo naše športnike in športnice ali pa se sami podijo za žogo, tečejo po domačih hribih in gozdovih, plavajo ali se sprehajajo.

Lisjak Foksi je uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije in kot pravi navijač je del vseh športnih tekmovanj pod okriljem krovne športne organizacije. Odlikujejo ga olimpijske vrednote, ki so skupne vsem ljubiteljem športa in vrhunskim športnikom – prijateljstvo, odličnost in spoštovanje.

In prav to so cilji, ki jih zasledujemo, ko na trg pošiljamo nov izdelek, ki ponosno nosi lisjakovo ime. Foksijev sladoled je tako že drugi izdelek, ki ga je Olimpijski komite skupaj z Ljubljanskimi mlekarnami zasnoval za vse ljubitelje mlečnih in slastnih izdelkov. Potrošniki boste slasten ''lisjaški sladoled'' lahko kupili v vseh prodajalnah po Sloveniji, od najboljšega soseda do prvega bencinskega servisa.  Prepričani smo, da Vas klasični okus vanilje s kakavovim oblivom ne bo pustil ravnodušne.

Želimo Vam super poletje z olimpijskim Foksi sladoledom!